Wheat flyverdragt – en flyverdragt med fordele

Selvom solen skinner, og vi begynder at smide alt det varme overtøj, og vinter og kulde er det sidste, vi har lyst til at tænke på, er det faktisk det perfekte tidspunkt til at købe flyverdragten til næste vinter. Netop på dette tidspunkt, når vinteren er ved at slippe sit tag i os, og foråret melder sin ankomst, sætter mange butikker de sidste flyverdragter, de har, ned i pris, da de skal af med dem, inden der skal sommertøj på hylderne. Derfor har du nu muligheden for at gøre et kup og få fingre i en rigtig god flyverdragt til billige penge.

God kvalitet til tilbudspris

Wheat Flyvedragt

Billede fra imagekids.dk

En flyverdragt fra Wheat er en af dem der til normalpris vil ligge på omkring 700-800 kr., men som du sagtens vil kunne få til halv pris, når sæsonen er ved at være ovre og butikkerne skal af med de sidste rester. Med en Wheat flyverdragt er der fokus på både kvalitet og komfort, da de bl.a. er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer en stor bevægelsesfrihed og en åndbar dragt, der også holder vind og vand ude. Derudover har flyverdragter fra Wheat lange lynlåse, der kan lynes helt op og ned, hvilket sikrer, at den er nem at tage af og på for barnet selv, samtidig med, at dragten fx også har elastikkant ved ærmer og ben samt elastikstropper til at tage under støvlerne.

Wheat’s mor

Designer og mor Charlotte Galsgaard har siden 2002 stået bag Wheat sammen med sin mand og har med mærket fulgt den skandinaviske designtradition ved at skabe tøj med klassiske linier, lyse farvekombinationer og originale mønstre. Hun tager udgangspunkt i det, hun selv oplever, er vigtigt i forhold til hendes børns tøj, og har derfor fokus på at designe tøj, der er tilpasset børnenes præmisser.

Wheat har støttet Dansk Røde Kors siden 2007 og støtter bl.a. projektet ”Europas glemte børn”, der er et førskoleprojekt for romabørn i Montenegro. Pengene kommer fra salget af Wheat’s kollektioner og salget af den første kollektion til fordel for Dansk Røde Kors indbragte 100.000 kr. til projektet.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *