Vinterjakker til kvinder – sådan gør du årets køb

Her i vintersæsonen er jakken uden tvivl et af dine vigtigste indkøb. Den er det første du ses i, når folk møder dig. Derfor skal den også afspejle hvilken type person, du er, og den skal matche den resterende del af din garderobe. Din egen fede stil skal gå igen i vinterjakken, for at vedligeholde dit look og din udstråling. Du har heller ikke lyst til at sende forkerte signaler, hvis din normale tøjstil siger det ene, mens din jakke siger det andet. Heldigvis findes der vinterjakker til kvinder i alle variationer, så nu skal du bare til at beslutte, hvilken en der passer til dig.

Gør dig nogle overvejelser

Vinterjakker Til KvinderFør du går ud og shopper løs, så sæt dig lige ned engang og tænk over, hvilken slags jakke du skal gå efter. Vinterjakker til kvinder har desværre også sin pris, så undgå fejlkøbet ved at tænke dig lidt om. Til at starte med skal du som førnævnt have en jakke, der matcher din stil, og hvis du er tvivl, så kig engang på din garderobe og det du går mest i, og find ud af hvad du skal lede efter – i det mindste hvilken slags farve du skal over i.

Derefter kan du så begynde at beslutte, hvad din jakke skal bruges til. Er du en frisk pige, der ikke kan afvise, at der kommer en enkelt snekamp eller to i løbet af vinteren? – i så fald skal den kunne holde til det. Plejer du altid at fryse utroligt meget lige meget hvad, så gå efter en vinterjakke, der er lidt varmere end normalt. Det danske vejr må vi også indrømme ikke altid er til at stole på, så det er også en fornuftigt ide at tjekke, hvor vandafvisende din jakke skal være.

Til sidst må du også tage den sure del og kigge på din bankkonto. Hvor meget har du til rådighed, og hvor meget er du villig til at betale for din vinterjakke. Den mest trendy jakke denne sæson, med de fedeste farver lige nu inden for modebranchen, kan måske ligge udenfor dit budget. Derfor afholder det dig ikke fra at finde noget, der ligner, og som med lidt detaljer til at friske den lidt op, som f.eks. et fedt tørklæde eller andre ting afhængig af hvor ferm du er på fingrene. Alternativt kan du finde en tidløs jakke, der kan holde flere sæsoner, hvilket skaber hul i budgettet til nogle nye støvler for eksempel.

Når du står i butikken

En hver kvindes hadescenarie er, når hun står i butikken og har fundet den perfekte jakke, men den er desværre ikke lige i den rette størrelse eller sidder lidt underligt nogle steder. I ren frustration går hun på kompromis og køber jakken i håb om, at den måske sidder bedre efter at have været båret nogle gange. Lad endelig være med det, for det er jo en jakke, du kommer til at have på dag efter dag efter dag gennem hele vinteren. Bliv ved med at lede og du vil helt sikkert finde en jakke, der passer bedre i en anden butik.

Et godt råd er altid at have en god veninde med sig, når man er ude at shoppe efter jakke. Skulle ovenstående scenarie finde sted, vil hun være god til at overtale dig til at lade være den være og kigge videre i stedet. En rigtig god veninde vil også kende dig godt nok til at kunne bedømme din jakke og være med til at finde den perfekte til dig.

Dette indlæg blev udgivet i Jakker og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *