Ver de Terre flyverdragt – flyverdragten til al slags vejr

Når det månedlige nyhedsbrev fra børnehaven begynder at minde jer om at fylde garderoben op med varmt tøj, er det på tide at få årets flyverdragt i hus. Chancen for, at den fra sidste år stadigvæk passer, er jo nok ret lille, og derfor må I bevæge jer ud på jagtmarkerne. Og det er en jagt at finde den bedste flyverdragt, for hvad er overhovedet det bedste? En test siger den her og en anden den her, mens Sofies mor mener den her og Frederiks mor den her… den bedste for jer er den, der opfylder lige præcis jeres behov og indfrier jeres forventninger.

Et pletskud fra Ver de Terre

Ver de Terre Flyverdragt

Billede fra verdeterre.dk

Heldigvis er der masser af mærker at vælge imellem, så det er bare at skyde jagten i gang. Et mål kunne være en flyverdragt fra mærket Ver de Terre. Ver de Terre har siden 1993 lavet overtøj til børn i et enkelt design og af de bedste materialer. Der lægges stor vægt på funktionalitet, slidstyrke og sikkerhed og frem for alt, at børnene kan lege og bevæge sig frit. Ver de Terre har specialiseret sig indenfor overtøj til børn og er derfor opsatte på at sikre den bedste kvalitet ved hele tiden at være på forkant med udviklingen indenfor teknologi, materialer og funktioner. Ved valg af en Ver de Terre flyverdragt til at holde guldklumpen varm og tør burde I altså være sikre på et pletskud i forhold til både kvalitet og funktionalitet.

Ver de Terre til en aktiv livsstil og en stor pengepung

Ver de Terre tilbyder på deres hjemmeside www.verdeterre.dk en udførlig oversigt over de forskellige funktioner og materialer, der kendetegner en Ver de Terre flyverdragt. Derudover kan du også få gode råd til vask og vedligeholdelse for at opnå den længste levetid for flyverdragten.

Ver de Terre overtøj er kendt for at kunne følge med en aktiv livsstil i al slags vejr og er måske også kendt for at kræve en stor pengepung. Prisen for en flyverdragt fra Ver de Terre ligger i hvert fald typisk på omkring 1200 kr. og er altså ikke blandt de billigste mærker.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *