Venice sko og støvler – streetwear til fornuftige priser

Venice sko og støvler er moderne kondisko, der mere er beregnet til en tur i byen end en tur i idrætshallen.

Til herrerne og de unge knægte kan Venice levere sko og korte støvler, der blander både kanvas-sko, fritidssko og aktuelle trends. Og selvfølgelig er der også en enkelt sko eller to, der kan bruges til sportsbrug.

Men generelt er stilen mere streetwear end sportssko. Streetwear er en stil, der er inspireret af moden blandt skateboardere, og som senere bredte sig til mere udbredt brug blandt unge.

Køb Venice hos Deichmann

Venice sko og støvlerMærket Venice kan købes i skokæden Deichmann, der har mere end 25 butikker landet over. Og priserne er ganske fornuftige – et par cool skatersko kan fås for omkring 300 kroner. Går du i stedet i ”rigtige” skaterbutikker, kommer du mindst af med det dobbelte.

Er du mere til et par sneakers af Converse-typen, kan både herrer og damer finde en billigere udgave blandt Deichmanns udvalg af Venice sko og støvler. Igen ligger priserne ikke ret langt over 300 kroner.

Udvalget er størst til mænd, men der er også en række modeller til kvinder. Her har streetwear-stilen fået et lidt mere feminint præg.

Køb dine Venice sko brugt

Vil du enten have et andet mærke på dine skatersko, eller vil du gerne finde Venice sko og støvler lidt billigere end Deichmanns priser, kan du lede efter et par brugte.

Brugte sko er billigere end nyindkøbte, og da mange sælger deres sko, fordi de alligevel ikke passer fødderne, er der mulighed for, at finde et par billige sko, der næsten ikke er slidte.

Du kan starte med at lede på hjemmesider som trendsales.dk og Den Blå Avis. Men du kan også søge efter ”brugte sneakers” eller ”brugte skatersko” på Google, da denne type sko ofte sælges i andre fora.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *