Ticket To Heaven flyverdragt – flyverdragt med god funktionalitet

A ticket to winter er det vi alle sammen står lige overfor at skulle indløse, da kulde, blæst og måske sne snart melder sig på banen. Og så er det vigtigt med godt med tøj til at holde varmen, og for de små betyder det en god flyverdragt. Heldigvis er der masser af gode flyverdragter at finde, men hvordan finder du den, der passer præcis til dit barn? – har du en søn, der elsker at klatre i træer og kure ned ad bakkerne, så har I brug for en flyverdragt, der har stor slidstyrke. Har du derimod en datter, der elsker at hoppe i vandpytter og sidde i sandkassen, så skal I have en 100 % vandtæt flyverdragt.

Hvad er Ticket To Heaven?

Ticket To Heaven FlyverdragtEt af de mærker valget kan falde på i jagten på den bedste flyverdragt er Ticket To Heaven. Ticket To Heaven startede med at lave overtøj i 1995 og er i dag en af Europas førende leverandører af funktionelt overtøj til børn.

De har fokus på at skabe tøj i et enkelt og funktionelt design og har et stort udvalg af forskellige flyverdragter til børn fra 0-14 år. Alle flyverdragterne fra Ticket To Heaven er bl.a. 100 % vind- og vandtætte og har god pasform samt foer af Thinsulate og polarfleece, som sikrer barnet mod kuldegrader langt under frysepunktet.

En flyverdragt fra Ticket To Heaven har mange flere fordele, som du kan læse meget mere om på www.ticket2heaven.dk.

Ticket To Heaven er blevet endnu bedre

Ticket To Heavens flyverdragter har tidligere fået dumpekarakterer i nogle tests pga. manglende sikkerhed. Hætterne på Ticket To Heavens flyverdragter har tidligere haft en klap, der skulle lukkes foran munden og derudover også ekstra stropper ovenpå og på siden af hætten. Det har medført en stor risiko for at barnet har kunnet hænge fast under leg i fx en gren. I dag har Ticket To Heaven ændret på designet på deres hætter, og de skal nu lukkes med trykknapper.

Du kan få en Ticket To Heaven flyverdragt for mellem 800-1100 kr., og derfor kræver det valg af flyverdragt lidt dybe lommer.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Ticket To Heaven flyverdragt – flyverdragt med god funktionalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *