Småfolk flyverdragt – en flyverdragt med plads til fantasi

Når jakken eller regntøjet ikke længere er nok til at holde de små varme og tørre på legepladsen, er det tid til at finde flyverdragten frem. Højst sandsynligt er den dog nok blevet for lille siden sidste vinter, og så må jagten på en ny flyverdragt gå ind. Med vinteren ventende lige rundt om hjørnet bugner hylderne i forretningerne og siderne med salg af børnetøj på nettet med flyverdragte i alle farver, kvaliteter og prislag. Så det handler bare om at komme i gang – kigge lidt rundt på nettet, besøge nogle forskellige butikker og forhåbentlig finde den perfekte flyverdragt, der kan leve op til både dine og dit barns behov og forventninger.

Småfolk til småfolk

Småfolk Flyverdragt

Billede fra smafolk.dk

Et af de mærker, du kan finde på hylden og på nettet rigtig mange steder, er Småfolk. Småfolk blev grundlagt i 2005 og er især kendt for deres specielle prints. Det mest populære er nok æblet, som også er en del af Småfolks logo.

Alt tøj fra Småfolk er lavet af naturlige materialer og skabt med henblik på at passe til børn og give dem lyst til at slippe fantasien og legelysten fri. Det samme gør sig gældende for flyverdragterne fra Småfolk, der også er kendetegnet af de flotte prints, farver og gode materialer. Derudover er det også vigtigt for Småfolk, at flyverdragternes funktioner er i orden, og derfor lover de bl.a., at dragterne er åndbare samt vind- og vandtætte.

Småfolk på nettet

Hvis du besøger www.smafolk.dk kan du få et indblik i Småfolks farverige og fantasifulde verden, her kan du også finde en vejledning til vintertøj. Det er en oversigt over de forskellige tekniske detaljer ved Småfolks vintertøj, som hvad betyder fx vandtæthed og åndbarhed. Derudover får du også gode råd til vask og vedligeholdelse af tøjet.

Prisen for en flyverdragt fra Småfolk ligger typisk på omkring 1000 kr. og er ikke blandt de billigste mærker derude, men der er ingen tvivl om, at en dragt fra Småfolk vil kunne glæde både dig og dit barn med sit flotte print og store funktionalitet.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *