Reima flyverdragt – testet af både børn og voksne

Adskillige testpaneler fyldt med såkaldte eksperter tester hvert år flyverdragter for at finde frem til den bedste dragt, men der er vel ikke nogen, der er bedre til at teste flyverdragterne end dem, der rent faktisk har dem på? Det samme mener folkene bag Reima, som derfor sender deres produkter til testning hos det, de kalder verdens mest ærlige og ubarmhjertige testpanel, nemlig børnene. For der er jo nok noget om snakken… man skal høre sandheden fra børn og fulde folk. Og børnene er åbenbart ret tilfredse, Reima er i hvert fald et af de mest populære mærker på flyverdragtsmarkedet.

Hvad er Reima?

Reima Flyverdragt

Billede fra reima.fi

Reima er et finsk mærke, som i dag er Nordens førende producent af børnetøj og pioner indenfor højteknologisk beklædning. De laver tøj til børn fra 0-10 år og udvikler alle deres produkter med udgangspunkt i funktion, sikkerhed, pålidelighed og innovation. Reima har udviklet en særlig kollektion af udendørsbeklædning kaldet Reimatec. Kollektionen består af både overtøj og fodtøj, som er lavet af åndbart, vind- og vandtæt Reimatec materiale. Derudover er overtøjet også udstyret med bl.a. vandtætte tapede sømme, handsker og mange refleksdetaljer. Du kan læse meget mere om alle Reima’s produkter på deres hjemmeside www.reima.fi.

Reima i top både hvad angår pris og kvalitet

En flyverdragt fra Reima er ofte blevet testet sammen med andre mærker, og hver gang er Reima endt i toppen. I en test lavet af Forbrugerlaboratoriet og bragt i Politiken fandt testpanelet bl.a. ud af, at flyverdragten er 100 % vandtæt, den kan vaskes igen og igen uden at ændre udseende, den kan tørretumbles og den har en rigtig god slidstyrke. Det største minus for mange vil formentlig være prisen, en Reima flyverdragt ligger typisk på 1000-1300 kr. og er derfor i den dyre ende af prisskalaen. Men der er heller ingen tvivl om, at du for de penge får en flyverdragt i en rigtig god kvalitet, der kan holde til flere timers leg i al slags vejr samt masser af ture i vaskemaskinen… det mener både børn og voksne.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *