Reima flyverdragt 2010 – lad dit barn blive kongen af legepladsen

Når man skal ud og finde flyverdragt til sit barn, kan det ofte ende med at blive et ret svært valg. Markedet er stort og meget varierede prisklasser er med til at øge forvirringen om, hvilken flyverdragt du skal vælge til dit barn denne sæson. Det kan være svært at skulle bruge mange hundrede kroner på en lille flyverdragt, der formentlig kun holder denne ene sæson, men samtidig vil man jo heller ikke have ens barn fryser, eller at dragten nemt bliver våd eller går i stykker. Derfor kommer du heller ikke uden om den nye kollektion fra finske Reima Tec.

Kvaliteten er i top

Reima Flyverdragt

Billede fra reima.fi

Du skal lede meget længe for at finde en Reima kunde, der ikke er tilfreds med sit barns nye flyverdragt. Reimas 2010 flyverdragt kollektion består udelukkende af meget slidstærke og holdbare dragter, så du ikke skal ud og købe ny igen efter første leg på asfalten. Derudover gør Reima meget ud af, at deres dragter skal være meget vandtætte og vindafvisende, samtidig med at der skal være god åndbarhed i. Her gør du dit barn en stor tjeneste ved at have en meget komfortabel og tør flyverdragt, som han/hun hele tiden vil spørge om at komme til at hoppe i for at komme ud i sneen. Samtidig gør den store vandtæthed på op til 10.000 mm i søjletryk, at dit barn formentlig vil blive mindre syg, så du undgår alt for mange dage hjemme med sygt barn.

Grunden til, at deres dragter kan alt dette på samme tid er, at de bruger et 3-lags system. Det leder sveden væk fra kroppen, men samtidig holdes kroppen varm af de mange lag og den stillestående luft imellem disse. Det sidste og yderste lag beskytter mod regn, blæst og sne og den behandlede overflade gør, at mudder og snavs afvises, hvilket er noget, der tiltaler den vaskeansvarlige i huset.

Gå efter disse modeller

En Reima flyverdragt 2010 er helt sikkert noget, du skal gå efter, hvis du vil have en flyverdragt, der holder hele sæsonen, samtidig med et glad barn, der elsker at være udenfor. De lancerer en masse forskellige modeller til alle børn, og her har jeg fundet nogle af de rigtig gode modeller, som du kan gå efter.

  • Fog. Denne model er velegnet til drenge i størrelsen 80 – 128. Jakken er blå øverst og går så ned i en sort farve til resten af kroppen. Der er 2 lynlåslommer, og der er ekstra isolering på bagdelen. Dragten kommer også med en ekstra fleece/uldflyverdragt, der kan klikkes på med trykknapper.
  • Tuomi. Har du en datter er denne lige modellen til hende. Størrelse 80 – 140. Dragten er lyserød med hjertemønster for oven og pink forneden. Dragten er meget slidstærk og har mange fornuftige detaljer som label i hætten til navn og størrelse, hagebeskytter foran, vanteholder og så tåler den tørretumbling.
  • Opacus. Til de mindste i størrelsen 50-74 findes modellen Opacus. Den er i grå farve hele vejen igennem og har søde tryk i form af kaniner og teksten ”hug me kiss me”. Derudover kommer den med funktionen, at den let kan forvandles til en sovepose.
Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *