Pippi flyverdragt – fyldt med kærlighed til de mindste

Alle kender Pippi fra Astrid Lindgrens historier om Pippi Langstrømpe, men nu er Pippi også et mærke indenfor børnetøj. Og selvom Pippi Langstrømpe som bekendt var svensk, er Pippi et pæredansk mærke, som er en del af koncernen Brands4Kids. Udover Pippi består Brands4Kids af fem andre mærker, som både producerer tøj, legetøj og møbler til børn. Pippi laver tøj til børn fra 0-4 år og er den gren indenfor koncernen, der har størst fokus på tøj til de mindste. Er du interesseret i at læse om Brands4Kids’s andre mærker, kan du besøge www.brands4kids.dk.

Tøj fra Pippi

Pippi Flyverdragt

Billede fra brands4kids.dk

Pippi mærket er lavet til de mindste og er derfor ”made with love”. Det betyder for Pippi, at tøjet er lavet af bløde og naturlige materialer, har afprøvede pasformer, er nemt at tage af og på og er i neutrale farver og med enkle prints. Det samme gør sig gældende for deres flyverdragter, som derudover også er både vand- og vindtætte og åndbare.

Til nogle af Pippis flyverdragter følger der endda en flaske med noget væske med, som skal sprøjtes på dragten inden brug, dette skulle gøre dragten særligt vandafvisende. Da Pippi har stor fokus på de mindste, laver de også masser af lækre køredragter i velour, der kan hjælpe guldklumpen med at holde varmen på køreturen.

Pippi for alle pengene

Prisen for en Pippi flyverdragt varierer fra 300-600 kr. afhængig af, om det er en køredragt eller en decideret flyverdragt, du er interesseret i. Det er ikke i den helt billige ende, men bestemt heller ikke i den dyreste. Og så er der oven i købet rigtig gode muligheder for at spare nogle penge, hvis du vælger at kigge dig lidt omkring på nettet. Du kan fx ofte finde Pippi på tilbud hos www.sisseline.dk eller www.baston.dk. Det kan være, at du må købe flyverdragt og vinterstøvler i april måned og T-shirts og sandaler i september for at opnå de bedste priser, men derved kan du også sikre dig en rigtig god kvalitet til en billig pris.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *