Name It flyverdragt – en flyverdragt i med- og modvind

Når det kommer til flyverdragter, er det svært at sige, om kvalitet og pris hænger sammen. De årligt tilbagevendende tests af flyverdragter stempler nogle bestemte mærker, som de dårligste, og det behøver nødvendigvis ikke være de billigste, samtidig kan topscoreren også sagtens være den billigste flyverdragt. Grunden til det kan vi kun gætte på, men et godt gæt kunne være, at hvis man vælger en flyverdragt med et kendt mærke i nakken, så får man også lov til at betale for det mærke. Alligevel ligger det bare dybt i de fleste af os, at jo dyrere vare, jo højere kvalitet forventer vi.

Flere tests af Name It

Name It Flyverdragt

Billede fra bestsellershop.com

Et af de mærker, der befinder sig i samme prisgruppe som mange andre mærker, er Name It. Name It er en del af den velkendte Bestseller koncern og laver tøj til børn fra 0-10 år. En flyverdragt fra Name It koster typisk 600-700 kr., og er ikke blandt de dyreste, men heller ikke de billigste.

Name It’s flyverdragter beskrives som vind- og vandtætte, åndbare, de har tapede sømme, fleecefoer, tydelige reflekser og forstærkning ved knæ. Alligevel har Name It oplevet at få kåret en af deres flyverdragter som den dårligste i en test udført af Forbrugerlaboratoriet og bragt i Politiken, pga. bl.a. dårlig vandtæthed og holdbarhed.

Samtidig er en Name It flyverdragt dog også blevet kåret som nr. 2 i en svensk test… og hvad skal man så mene om det?

Test selv Name It

Forskellige test-resultater og forskellige erfaringer fra familie og venner er netop ofte det, der møder os, når vi forsøger at spore os ind på hvilken flyverdragt, vi skal vælge, og med så mange forskellige meninger og resultater gøres valget ikke meget nemmere. Derfor ender valget ofte med at handle om smag og behag, hvad er mine og mit barns behov og forventninger, hvilket design tiltaler os, og hvad vil vi give for den? Og så må vi i gang med at gøre vores egne erfaringer. Endte valget med at falde på en Name It flyverdragt, kunne den så holde guldklumpen tør efter flere timer på legepladsen? – kunne den holde til alle turene i vaskemaskinen? Og når vi så har gjort vores erfaringer, kan vi blande os i debatten om hvilken flyverdragt, der nu er bedst eller værst…

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *