MinyMo flyverdragt – blot én blandt mange flyverdragter

En god flyverdragt gør barnet glad ved at være varm og tør, en god flyverdragt gør pædagogen glad ved at være nem for barnet at tage af og på selv, en god flyverdragt gør mor glad ved at være nem og hurtig at vaske og en god flyverdragt gør far glad ved at være billig. Men er det overhovedet muligt at få alt det i én flyverdragt? Ethvert mærke vil påstå, at det kan du med netop deres flyverdragt, men adskillige tests i aviser og blade viser, at det ikke altid passer. Derfor er det vigtigt altid at have både øjne, ører og hænder med sig, når vinterens flyverdragt skal findes.

Vejen til den rette flyverdragt

MinyMo Flyverdragt

Billede fra minymo.dk

Junglen af flyverdragter er stor og nærmest uoverskuelig, og derfor er det vigtigt at se sig for – undersøg dragtens syninger og hold øje med gode tilbud uden for sæsonen. Det er også vigtigt at bruge ørene, altså lytte til hvad veninderne, naboerne og andre forældre i børnehaven har gjort sig af erfaringer.

Endelig er det også vigtigt at bruge hænderne, føles flyverdragtens stof rart og ikke for stift. Et af mærkerne i den store jungle er MinyMo, det er et dansk mærke, der laver tøj til børn fra 0-10 år. Deres flyverdragter fås i flere flotte farver og mønstre og ligger typisk på en pris på omkring 600-700 kr.

Test af MinyMo

En MinyMo flyverdragt har fået en lidt hård medfart i en test udført af Forbrugerlaboratoriet og bragt i Politiken, pga. manglende vandtæthed. Syningerne på en flyverdragt er for det meste også tapede, da det skal sikre en endnu større vandtæthed, men tapeningen på MinyMos flyverdragt er mangelfuld, og derfor kan der trænge vand ind ved syningerne. Testen viste dog også, at dragten er meget holdbar i vask og den kan tørretumbles. Det er en meget let dragt, og derfor er den behagelig at have på.

Der vil formentlig være plusser og minusser ved alle flyverdragter, både billige og dyre, så det afhænger af smag og behag, hvilken én du vil udstyre dit barn med denne vinter.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *