Mini a Ture flyverdragt – kvalitet har en pris

Jo højere pris, jo højere kvalitet… eller hvad? Det er en påstand, der kan diskuteres om alt fra rugbrød til flyverdragter, og der vil formentlig aldrig blive enighed om det. Hvad der er høj kvalitet, hvordan høj kvalitet ser ud, og hvad høj kvalitet skal koste, afhænger af, hvem man spørger. Hvilken kvalitet guldklumpens flyverdragt skal være afhænger af, hvilke behov dragten skal kunne dække, samt hvilken pris pengepungen kan klare. Der findes flere mærker i flyverdragts-junglen, som både besidder høj kvalitet og høj pris, og et af disse mærker er Mini a Ture.

Hvad er Mini a Ture?

Mini a Ture Flyverdragt

Billede fra funkylittlemonkey.dk

Mini a Ture er et rimeligt nyt mærke, der har været på det danske marked siden 2001, og som i dag kan findes i det meste af verden. Mini a Ture laver tøj til børn fra 0-12 år og arbejder ud fra det koncept, at design og funktionalitet skal gå hånd i hånd.

Det samme gør sig derfor også gældende for deres flyverdragter, som alle lever op til en europæisk standard kaldet Safety of childrens clothing. Det betyder, at en flyverdragt fra Mini a Ture er blevet sikkerhedschecket, kvalitetstestet og der er tænkt over alle detaljer, så dragten kan leve op til både dine og dit barns behov.

Passer pris og kvalitet sammen?

Tv-programmet Basta har testet en flyverdragt fra Mini a Ture, og det blev til en blandet bedømmelse. På den gode side havde yderstoffet på dragten en coating med teflon, som var 100 % vandafvisende og åndbar, samtidig er der strik indeni ærmerne, og det betyder, at man undgår, at fx sne kommer ind. Til den dårlige side kan dragten ikke tåle tørretumbler, som kan være nødvendigt, hvis dragten skal vaskes fra dag til dag, og samtidig faldt der både en knap og en tryklås af allerede under testen. Om kvaliteten så lever op til prisen, som typisk ligger på 1000-1300 kr., og om Mini a Tures flyverdragt kan leve op til de behov og forventninger dig og dit barn har til dragten, er helt op til dig… og din pengepung.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *