Medicus sko og støvler – klassisk komfort billigt

Går du efter komfort og et klassisk look, når du køber sko, så er Medicus sko og støvler et godt bud på et mærke lige til dig. Og så er priserne endda i den fornuftige ende.

Medicus designer sko, der kan bruges på kontoret eller bag disken. Eller til en aften i byen for den sags skyld. Men vigtigst er komforten.

Medicus betyder oprindeligt læge, og enhver læge vil da også sige god for, at Medicus’ sko er gode makkere til dine fødder. Med mere end 100 års erfaring i bagagen gør Medicus simpelthen dine fødder glade. Her er der ingen klemte tæer eller ømme hæle og fodballer.

Billigt, men klassisk

Medicus sko og støvlerMedicus sko og støvler er klassiske og holdt både i afdæmpede farver og designs. Der er ikke alenlange stilethæle under, men i stedet er de ofte flade eller med en praktisk hæl med god støtte. Med andre ord er det den slags sko, man kan have på en hel dag og aftenen med, hvis det skulle blive aktuelt.

Kollektionen tilpasses selvfølgelig sæsonen, men du kan altid finde flade lukkede sko med en solid sål, der giver dig støtte og komfort. Selvfølgelig er der også de mere åbne og modeller med en lav hæl. Om foråret og sommeren er der også sandaler og fine sommersko.

Priserne starter fra 349 kroner.

Find den nærmeste butik med skoene på hylden

Medicus forhandles hos Deichmann, der oprindeligt er en tysk skokæde. Deichmann har mere end 25 butikker i Danmark.

Bor du alligevel ikke i nærheden af en af butikkerne, kan du på deichmann-sko.dk se, hvilken butik du skal køre efter for at finde lige præcis din størrelse og favorit-Medicus-sko. Her har du nemlig adgang til at søge i butikkernes lagersystemer.

Vil du hellere købe dine Medicus sko og støvler brugte, er det også en mulighed. Du kan søge på hjemmesider som trendsales.dk og Den Blå Avis efter brugte Medicus sko og sparer en masse.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *