Me Too flyverdragt – til gavn for børn i hele verden

Vinteren er her lige om lidt og dermed også et kæmpe udvalg af flyverdragter, der kan holde de små varme og tørre… men kan de nu også det? Vinteren kan ikke melde sin ankomst uden at forskellige blade og aviser tester årets udvalg af flyverdragter. Me Too er et af de mærker, der dukker op i de forskellige test, og som faktisk klarer sig ganske godt. Alligevel vil det selvfølgelig også altid være muligt at finde en blandt veninderne eller måske en mor på nettet, som ikke har været tilfreds, da det afgørende er, hvordan flyverdragten bruges og behandles. Derfor handler det rigtige valg af flyverdragt om, hvad dit og dit barns behov er.

Tøj fra Me Too

Me Too Flyverdragt

Billede fra metoo.dk

Me Too er et dansk og forholdsvist nyt mærke, som blev grundlagt i 2001. Me Too er tøj til børn i alderen 0-8 år, og i udviklingen af tøjet lægges der især vægt på nytænkning, sans for detaljer og farver samt et højt kvalitetsniveau. Sloganet for Me Too’s design er ”small kids who care what to wear”, dermed har de fokus på hvad både børn og voksne ønsker sig af tøjet. Det afspejler sig også i flyverdragterne fra Me Too, der fås i mange flotte farver og mønstre, samtidig med, at de har dobbeltlynlås, fleecefoer, er vind- og vandtætte, åndbare og kan tåle et vandsøljetryk på 8000 mm. En Me Too flyverdragt ligger ikke i den dyreste ende af prisskalaen, da priserne typisk vil ligge på 300-500 kr.

Køb med god samvittighed

Me Too er et af de danske firmaer, som udover kvalitetsprodukter også lægger stor vægt på social ansvarlighed. Det understreges også på deres hjemmeside www.metoo.dk, hvor man bl.a. kan læse, at de donerer penge til børn og børnehjem i Afrika, at de støtter kampen mod kræft, og at de donerer julegaver til flygtningebørn i Danmark. Når du lægger pengene på disken for en Me Too flyverdragt for at give dit barn noget godt, giver du altså samtidig også noget godt til mange andre børn i verden. Og det alt sammen til en pris, de fleste pengepunge nok kan klare.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *