Mala flyverdragt – flyverdragter, der gør børn glade

Når jagten på årets flyverdragt går ind, vil du kunne møde både velkendte gamle mærker, men også nye spændende mærker. Ingen ved hvad der er bedst, men både mor og barn vil helt sikkert hurtigt kunne finde deres favoritter. De små vil blive tiltrukket af de flotte farver eller de sjove figurer på flyverdragten, mens mor vil foretrække den dragt, der føles rarest, ser ud til at være nem at tage af og på og ikke mindst har en pris, der ikke vil give far flere grå hår på hovedet. Så er det svære bare at finde den flyverdragt, der kan gøre alle glade.

Hvad er Mala?

Mala Flyverdragt

Billede fra mala.dk

Mala er et forholdsvist nyt mærke på det nordiske marked. Det er et mærke, som slår på et design, der er simpelt og nordisk, men med en skæv vinkel, og hvor anvendeligheden i dagligdagen sættes forrest.

Mala er også et mærke, der tager hensyn til både miljøet og børns sundhed ved bl.a. at producere en basis kollektion, der er lavet af økotex jersey, som sikrer tøj, der ikke indeholder kemikalier, der kan fremkalde allergier hos børnene. Derudover er Mala også kendt for deres solbeskyttelsestøj og deres fleece-serie, som er lavet af genbrugs-plasticflasker. Læs meget mere på www.mala.dk.

Kvalitet og flotte farver for alle pengene

Flyverdragterne fra Mala vil helt sikkert kunne tiltrække børnenes opmærksomhed med deres flotte farver og specielle mønstre, men vil de også falde i forældrenes smag? Mala flyverdragterne har en god og rummelig pasform, der giver barnet bevægelsesfrihed, en lang lynlås, der gør den nem at tage af og på, foret er originalt Thinsulate, som holder godt på varmen, yderstoffet er 100 % cordura, som er et meget slidstærkt materiale, der også er både vand- og vindtæt samt åndbar. Alt dette vil helt sikkert gøre mor glad, men hvad vil far sige til prisen? Prisen for en Mala flyverdragt vil typisk ligge på 800-900 kr. og er altså i samme prisgruppe som mange andre mærker. Og da I her vil få rigtig god kvalitet for pengene, kan far måske overtales.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *