Luze sko og støvler – zjoos til dine fødder

Sko og støvler fra Luze finder du i zjoos-skokæden. Luze sko og støvler er et af kædens egne mærker og findes i alle deres butikker landet over. Mere end 55 skobutikker bærer efterhånden navnet zjoos, der er en besynderlig stavemåde af det engelske ”shoes”, altså sko.

Hos zjoos er der fokus på alle os, der er vilde med sko og slet ikke kan få nok sko, selvom de efterhånden er ved at overtage det meste af pladsen i garderobeskabet. Og ovenpå. Og ved siden af. Men endnu et nyt par lækre sko kan man altid få plads til. Også i budgettet.

Nye sko er forkælelse

Luze sko og støvlerZjoos og mærket Luze har forstået, at vi elsker sko. Derfor gør de også, hvad de kan, for at gøre vores sko-indkøb til en god oplevelse. De ved, at når vi køber sko, er det delvis for at forkæle os selv – og delvis fordi vi selvfølgelig har fortjent et nyt par. Selvfølgelig.

Skokædens ambition er derfor at forkæle alle os sko-shoppere. Derfor er der også en særlige underside på zjoos’ hjemmeside, der fokuserer på selvforkælelse. Her kan du læse om alt fra spa, zumba og modetøj, når du skal have en lille pause fra sko-kiggeriet.

Find den rette model på nettet

Findes lige de modeller af Luze sko og støvler, du er faldet for, ikke i din størrelse i den lokale zjoos-butik, er det bare hjem foran computeren. Her kan du se, hvilke andre zjoos-butikker i nærheden, der har den rette kombination af model og størrelse stående på hylden. Og så kan du jo også samtidig planlægge, hvilke sko du skal købe næste gang, du skal forkæles.

Luze sko og støvler er ikke ligefrem de billigst på markedet, men de er overkommelige i pris. Er du dog på jagt efter et par lidt billigere Luze sko, er det også en mulighed at søge efter et par brugte.

På eksempelvis trendsales.dk er der hele tiden nye brugte sko til salg. Også af mærket Luze. Så her er der mulighed for at gøre en god handel.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *