Lego flyverdragt – en flyverdragt skabt til leg

Lego madkasser, Lego biler, Lego bøger, Lego figurer, Lego klodser, Lego magneter… og Lego flyverdragter. Der findes med sikkerhed et eller andet fra Lego på ethvert børneværelse i Danmark, og derfor vil en Lego flyverdragt med sikkerhed også være et hit blandt de små, men vil den også kunne gøre de voksne glade? Det afhænger jo som regel af kvaliteten, og om den lever op til behovene og forventningerne, samtidig med, at prisen helst ikke skal slå bunden ud af pengepungen. Lego navnet vil som udgangspunkt formentlig give høje forventninger til kvaliteten, og mange vil nok også derfor forvente en høj pris.

Lego er både leg og kvalitet

Lego Flyverdragt

Billede fra sundbaby.dk

Lego har eksisteret siden 1932 og er kendt af både børn og voksne i hele verden. Lego Wear er betegnelsen for Lego’s kollektioner af tøj til børn fra 0-12 år. Alt tøj fra Lego Wear har fokus på funktion, kvalitet, komfort og sjov, der lægges stor vægt på, at tøjet skal tage udgangspunkt i og være tilpasset barnets behov, og derfor skal det skal være til at lege og bevæge sig i. Derved tiltaler flyverdragten fra Lego også både børn og voksne, børnene vil genkende navnet, og de vil nyde den store bevægelsesfrihed, dragten tilbyder, både i forhold til leg, men også når dragten skal af og på. Forældrene vil sætte stor pris på den gode kvalitet i form af stor slidstyrke og de anvendte materialer.

Kvalitet for alle pengene

Prisen for en Lego flyverdragt ligger typisk på 700-900 kr. og er derfor i den dyre ende, men bestemt ikke en af de dyreste. Samtidig er du her sikker på at komme hjem med en flyverdragt i en rigtig god kvalitet, som sagtens vil kunne holde til flere vintres leg og vask. Det kan selvfølgelig ikke benægtes, at der også betales lidt for Lego mærket, men når du får så god kvalitet med i købet, er der ingen grund til ikke at foretage dette køb, som vil kunne holde både storebror og lillebror varme og tørre, da dragten sagtens kan nedarves. Er man endnu mere sparsommelig, er der også altid mulighed for at købe sidste års modeller billigt og dermed gøre både barn og pengepung glade.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *