Land Rover sko og støvler – kom sikkert igennem

Har du brug for noget nyt fodtøj, der skal kunne tåle lidt af hvert? I så fald kan løsningen være ligefor: Land Rover sko og støvler.

Ligesom bilen fra Land Rover er terrængående og robust, er et par støvler fra Land Rover også en god hjælp, hvis du skal igennem mudder, smat og bakket landskab til fods.

Det er dog ikke samme firma, der laver skoene, men de robuste vandresko er godt og grundigt inspireret af Land Roverens egenskaber.

Billige sko til vandreturen

Land Rover sko og støvlerSå byder næste ferie på en god vandretur, er det måske en idé at kigge ind i skobutikken Deichmann, der forhandler Land Rover i Danmark.

Her kan både damer og herrer finde fodtøj fra Land Rover. Og endda uden det behøver koste en formue.

Priserne på Land Rovers sko starter allerede ved 199 kroner. Til den pris får damerne en solid ankelstøvle med snøre og for, mens manden får en robust sko med en stærk sål og snørebånd. For bare en halvtredser mere kan herrerne dog også opgradere til en støvle, der giver mere komfort.

Få udstyret i orden billigt

Skal man kravle i klipper og den slags, kan de være afgørende med ordentlig støtte omkring anklen, så man ikke vrider om. Så alt efter, hvad man skal bruge skoene til, må man vurdere, om det er nødvendigt med en støvle, eller om man kan nøjes med en sko.

Luksusmodellen fra Land Rover til både herrer og damer koster dog ikke mere end 400 kroner, så er det anstrengende strabadser, man skal ud i, kan de sidste par hundrede kroner vise sig at være givet godt ud.

Husk i øvrigt at gå dine nye Land Rover sko og støvler til, inden du sætter dem på alvorligere prøver. Det er vigtigt, at både dine fødder og dig vænner sig til skoene, inden de for alvor skal testes i barskere terræn.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *