Janet D. sko og støvler – med på moden til billige penge

Janet D. sko og støvler er et lækkert mærke, der forhandles i Deichmann-butikkerne landet over. Janet D. følger moden tæt og er leveringsdygtig i moderigtige sko og støvler, der ikke koster en bondegård.

Så kan du også have dine nye lækre pumps eller stiletter på i byen en hel aften uden at tænke på, at de ikke kan tåle at feste igennem eller bruge hele natten på dansegulvet. Og selvom prisen er billig, har du alligevel de sidste nye designs på fødderne.

Modesko og lave priser

Janet D. sko og støvlerEr du på jagt efter de fede sko fra Janet D., skal du i Deichmann, der er eneforhandler af skoene i Danmark. Men vil du være sikker på, at lige præcis det par, du har udset dig, er hjemme i den nærmeste butik og i den rigtige størrelse, kan du på deichmann-sko.dk undersøge lige præcis det.

Her kan du også tjekke, om der er nogle af de andre Deichmann-mærker, der er værd at tage med hjem i garderoben. Generelt er udvalget stort, og priserne så lave, at det næsten ikke kan betale sig at nøjes med et enkelt par sko. For flere sko har man jo altid brug for.

Køb brugte sko og spar endnu mere

En anden mulighed er at finde dine nye Janet D. sko og støvler på nettet. De forhandles som sagt kun hos Deichmann, men på sider som trendsales.dk og Den Blå Avis er der gode chancer for at finde et par brugte Janet D.

Bare fordi brugte sko er meget billigere end nye, behøver de ikke også være i dårligere stand. På eksempelvis trendsales.dk kan du finde mange par sko, der stort set ikke er brugt. Nogle er måske brugt en enkelt gang, mens andre leveres stadig i æsken og med prismærker i bunden.

Bor du ikke i nærheden af sælgeren, kan det være en god idé at bede om ekstra billeder, inden du betaler. Men bor du i nærheden, er det bare at køre forbi og stikke fødderne i skoene og prøve dem, inden du handler.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *