Graceland sko og støvler – modesko til billige priser

Graceland er mest kendt som navnet på Elvis Presleys hus i Memphis, men egentlig er det også et meget passende navn til skomærket Graceland, for der er faktisk ganske meget rock and roll over Graceland-mærket.

Graceland sko og støvler forhandles i skokæden Deichmann, og sko, støvler såvel som sandaler får dig til at ligne noget i retning af en rockstjerne. Her er for eksempel et par røde sandaler med fede remme, prikket stof indeni og høj hæl til bare et par hundrede kroner. Du kan også få et par sorte lange støvler med for og kilehæl for bare 300 kroner.

Med på moden billigt

Graceland sko og støvlerHver sæson leverer Graceland den seneste sko-mode og de rigtige designs til billige penge, så du ikke behøver bruge en hel årstid på at spare op for at være med på moden.

Desuden har smarte sko til billige penge den fordel, at du ikke behøver lægge bånd på dig selv, når du er i byen. Som regel kan en god bytur og et svedigt dansegulv være en hård omgang for et par sko – også uanset om de har kostet et par tusinde eller et par hundrede kroner. Så med et par billige Graceland-sko, behøver du ikke bruge aftenen på at holde øje med, om skoene også kan klare festen.

Køb dine Graceland-sko brugt

Er du ikke sikker på, at Graceland sko og støvler er noget for dig, kan du også starte med at købe et par brugte. Hvis du bruger et par minutter på nettet, kan du ofte finde de samme sko som dem nede i Deichmann til en brøkdel af prisen på sider som trendsales.dk.

Her sælges alle de fejlkøb og forunderlige ting, vi alle sammen gennem årerne kommer til at investere i. Ofte kun brugt en lille smule – eller hvis du er heldig – i en stand, der er så god som ny.

Bor du ikke nærheden af en Deichmann-butik, er udvalget af de brugte Graceland-sko på nettet også en god mulighed for at få fingrene i skoene alligevel.<

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *