Geox sko og støvler – dine fødder kan ånde

Det italienske skomærke Geox er på få år blevet et hit mange steder. Grunden til dette hit-potentiale er, at Geox har opfundet den ”åndbare sko.”

Geox sko og støvler har nemlig mikrohuller i skoenes sål, og på den måde kan fugt forsvinde ud, mens frisk luft kommer ind. Det vel at mærke uden at støvlen af den grund bliver utæt. Geox har selvfølgelig taget patent på deres smarte system og kalder det ”GEOX breathes”.

Opfindelse med problemer

Geox sko og støvlerDa gummisålen til sko blev opfundet for en del år siden, var det noget, der for alvor ændrede både skotøjsindustrien og især vilkårene for brugen af sko. Nu kunne man lige pludselig holde fødderne tørre, selvom underlaget var vådt.

Problemet stod dog ret hurtigt klart efter opfindelsen, og efter de første mange par sko med gummisåler var testet. Foden kan ikke ånde, når den er omsluttet af gummi. Så fint nok, at der ikke kan komme vand ind, men sved bliver der produceret massevis af på vores fødder. Kroppens tredje største samling af svedkirtler sidder nemlig omkring fødderne, så sure tæer i gummiskoene var en af konsekvenserne af den nye opfindelse.

Ingen sure tæer mere

Geox tog problemstillingen op og besluttede, at det gamle problem med sure tæer skulle være fortid. Derfor opfandt skoproducenten sit særlige system, der lader fodsveden slippe ud som vanddamp gennem en særlig membran, der sikrer, at vandpyttens vand ikke slipper ind igen.

Så med Geox sko og støvler slipper du altså for sure tæer og fodsved, mens du holder fødderne lune og tørre. Og så er der selvfølgelig ikke noget med, at du skal gå på kompromis med stilen bare for at holde varmen.

Geox laver sko både til børn og voksne og forhandles af mange butikker rundt om i landet. Desuden kan de også let findes online. Blandt andet hos brandos.dk, der har et stort udvalg og gode priser.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *