Fransa flyverdragt – flyverdragter i flotte farver

Nogen køber i rigtig god tid, andre køber i sidste øjeblik, men alle ved, at der bliver helt sikkert brug for den… flyverdragten altså. Køber man i god tid, måske endda helt uden for sæsonen, er chancen for en god pris stor, men udvalget nok forholdsvist lille. Er man i sidste øjeblik er det nok det samme, der gør sig gældende. Men hvis man sætter jagten på den perfekte flyverdragt ind på det rigtige tidspunkt, vil man møde et kæmpe udvalg. Og hvad skal man så gå efter? – hvad er for billigt? – og hvad er for dyrt? Spørgsmålet om kvalitet er ofte en smagssag, og derfor er det vigtigste at mærke efter – både på tøjet og i pengepungen.

Hvad er Fransa?

Fransa Flyverdragt

Billede fra fransakids.com

Fransa blev grundlagt i 1968 og var i mange år et stort navn inden for dametøj i Danmark. I dag laver Fransa også tøj til børn under navnet Fransa Kids og er blevet til et velkendt navn i store dele af Europa. Fransa Kids arbejder ud fra konceptet ”mix and match-collection” og laver alle former for tøj til børn fra 0-10 år. Tøjet er trendy og farverigt med fokus på flotte prints og funktionelt design til en fornuftig pris. En flyverdragt fra Fransa Kids vil typisk ligge mellem 400-700 kr., afhængig af hvor gammelt dit barn er. Til denne pris får du en vind- og vandtæt dragt, der samtidig lader kroppen ånde.

Fransa til mor og barn

Da mange mødre vil kunne nikke genkendende til mærket Fransa og sikkert også vil kunne finde en enkelt ting eller to med Fransa mærket i nakken inde i skabet, vil en Fransa flyverdragt til sønnen eller datteren også virke tiltalende. Fransa reklamerer ikke med, hvor mange vaske deres dragter kan klare eller hvor meget bevægelsesfrihed, der er i dragterne, med dermed ikke sagt, at de ikke sagtens kan klare masser af vaske og bevægelse. Fransa ligger blot vægt på designet og en hurtig rundtur på www.fransakids.com viser da også en masse utrolig flot tøj, som uden tvivl vil gøre både sønnike og lillepigen stolte af at komme i børnehave med deres nye flyverdragt fra Fransa.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *