Fixoni flyverdragt – flyverdragter der varmer de mindste

Hvilken flyverdragt har du købt? – hvad kostede den? – er den varm? – flyver sådanne spørgsmål rundt mellem dig og dine veninder for tiden, så er du sikkert også i gang med at finde den perfekte flyverdragt til vinteren. Det kan være en jungle at finde rundt i, da udvalget af flyverdragter efterhånden er lige så stort som antallet af regnvejrsdage i en dansk vinter, men det vigtigste er at finde en dragt, der både passer til dit barn og din pengepung. Mange mærker sælger sig selv på kvalitet eller pris, men der findes også nogen, der skaber fokus omkring egne produkter på en anden måde.

Hvad er Fixoni?

Fixoni FlyverdragtFixoni er et dansk mærke, der kom til verden i 1965, og siden da er blevet til et kendt mærke i hele Europa. Fixoni laver især tøj til de allermindste og har stor fokus på at lave kvalitetstøj til børn, der er behageligt at have på, giver dem bevægelsesfrihed og lader børn være børn – det udtrykker de også med mottoet ”Kids love to wear it, and parents love to wash it”. Derudover er Fixoni medlem af BSCI, som er en europæisk sammen-slutning af firmaer, der har fokus på, hvordan medarbejderne i de lande, hvor tøjet produceres, bliver behandlet. Fixoni er altså et firma med fokus på både de mennesker, der bærer tøjet, men også dem, der laver det.

Fixonis udvalg

Da Fixoni hovedsageligt laver tøj til de mindste, er der også masser af små lækre flyverdragter at finde på deres hjemmeside www.fixoni.dk. Mange af dem er lavet i blødt fleece, som er perfekte til middagsluren i barnevognen eller køreturen hen i vuggestuen. Men man kan også finde flyverdragter, der egner sig perfekt til en hyggestund i sandkassen uden det ender med kolde og våde børn, der bare vil ud af flyverdragten, fordi den hæmmer dem i deres bevægelse. Priserne på Fixonis flyverdragter er bestemt også værd at lægge mærke til, da de typisk ligger på 300-400 kr. og derfor ikke vil efterlade det dybeste hul i pengepungen. Det er også vigtigt, når det handler om tøj til de mindste, da det ofte ikke vil blive brugt så længe.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *