Eser sko og støvler – dansk design til billige priser

Vi er næsten blevet vant til at sneakers og fede gummisko kommer fra USA og er produceret af et stor mærke som Converse eller Adidas. Men danske Eser har taget konkurrencen op og er begyndt at lave seje sneakers og tennissko, der ikke står tilbage for de amerikanske modeller.

Eser sko og støvler er mest beregnede til dem mellem 15 og 30 år, som vil have solide sneakers, der er ordentlig lavet og i en god kvalitet. Men alle andre kan også springe med på trenden.

Kvalitet til lav pris

Eser sko og støvlerOg netop det med kvalitet adskiller måske de danske sneakers fra de importerede. Eser laver nemlig sneakers i kvalitetsmaterialer som skind og ruskind. Men der er selvfølgelig også de obligatoriske kanvas-modeller.

Tanken bag designet er at kombinere komfort og god, men afdæmpet stil. Inspirationen er hentet i 60’erne og 70’ernes Amerika samt i sportens verden.

Mange af støvlerne og skoene er lavet i unisex-modeller, men der er selvfølgelig også særlige sko til drengene og ballerinaer til pigerne.

Et par sneakers fra Eser koster mellem 300 og 500 kroner, men det kommer selvfølgelig an på modellen.

Køb dem på nettet

Vil du have det bredeste udvalg af Eser sko og støvler, må du gå på nettet. Hos online skobutikker som webzjoos.dk og smartguy.dk er udvalget stort og priserne fornuftige. Her kan du for eksempel få et par cognacfarvede Eser sneakers i læder med stikninger, snører og gummisål i kontrast-hvid til 450 kroner. Men det er i øvrigt et par af de dyreste sneakers i Esers kollektion.

Husk at når du køber sko på nettet, har du 14 dage til at sende varerne retur, hvis skoene alligevel ikke passer eller lever op til dine forventninger. Har du ikke brugt skoene, skal butikken derfor give dig dine penge tilbage eller bytte til et nyt par eller en anden størrelse.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *