Didriksons flyverdragt – en flyverdragt til aktive børn

Lige så snart sommeren går på hæld og de kolde måneder nærmer sig, er flere aviser og blade klar med forskellige tests af flyverdragter samt gode råd til, hvad der skal kigges efter, når der skal købes flyverdragt til børnene. Testene sammenligner dragternes pris og kvalitet, og ofte kan en billigere flyverdragt også være god nok. Mange ønsker ikke at give alt for meget for en flyverdragt, da lille Tobias formentlig er blevet for stor til den næste vinter og derfor kan en billigere udgave også være fin til en enkelt vinters brug. Ved man, at lillebror Oskar så kan bruge den i stedet for, når det igen bliver koldt udenfor, er der dog som oftest også god grund til at give lidt ekstra for en flyverdragt.

Hvad er Didriksons?

Didriksons Flyverdragt

Billede fra didriksons.com

Didriksons er et svensk tøjmærke, der blev grundlagt i 1913 og har fra starten været kendetegnet af stor funktionalitet. Didriksons er et velkendt mærke blandt både jægere, fiskere, skiløbere og andre, der er aktive udenfor. Derfor er fokusset i Didriksons produkter også mere på funktionerne end på designet, hvilket dog ikke betyder hverken kedelige eller grimme flyverdragter. På www.didriksons.com kan man få et overblik over alle deres produkter, og ved hvert enkelt produkt er der givet ’point’ for bl.a. hvor vandtæt tøjet er, hvor godt det holder på varmen, og hvor meget bevægelsesfrihed tøjet tillader. Samtidig er der en udførlig liste over tøjets funktioner og detaljer.

Didriksons til aktive børn

Med en flyverdragt fra Didriksons får du altså rigtig god kvalitet, samt tøj der er udviklet med fokus på de bedste materialer og med funktionaliteten i førersædet. Alligevel formår Didriksons at holde sine priser på et rimeligt niveau, prisen for en flyverdragt ligger på 700- 1000 kr., hvilket ikke er dyrere end mange andre kendte mærker indenfor børnetøj. Falder valget derfor på en Didriksons flyverdragt, får du en flyverdragt, der kan holde til lidt af hvert. Den er perfekt til drengen, der klatrer i træer, da dragten tillader ham alle de udfoldelsesmuligheder han har brug for, og samtidig kan den holde til træernes ujævne overflader. Den er også et rigtig godt match til pigen, der kan sidde i sandkassen i timevis, da den vil sikre, at hun hverken bliver våd eller kold, mens der laves sandkager.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *