Danefæ flyverdragt – dansk design der holder

Der er ofte mange overvejelser forbundet med køb af flyverdragt til de små poder. Den skal helst ikke være for dyr, men samtidig skal den både holde vand og kulde ude, være behagelig at have på, kunne tåle at blive brugt og ikke mindst vasket igen og igen, den må også godt være lidt smart at se på… listen er lang, og det samme er listen over muligheder. Der findes flyverdragter i alle mærker, prisklasser og kvaliteter, men det gør jo desværre ikke valget nemmere. Derfor er aviser og blade også tit fyldt med tests af flyverdragter, når sæsonen nærmer sig, men det vigtigste er at vælge en flyverdragt, der passer til de behov du og dit barn har.

Hvad er Danefæ?

Danefæ Flyverdragt

Billede fra danefae.dk

Danefæ er et dansk designet mærke, der typisk er i et retrodesign med fokus på en enkelt og humoristisk dansk figur, fx en viking på drengeblusen og en havfrue på kjolen.

Tøjet fås til både børn, kvinder og mænd, og er kendt for at være i en god kvalitet. Med en flyverdragt fra Danefæ får du en dragt, der er 100 % vand- og vindtæt samt åndbar, en dragt, der er lavet i et let og behageligt stof samt en dragt med mange flotte og praktiske detaljer, bl.a. en elastik i ryggen, som sikrer, at dragten ikke poser for meget. Flyver-dragterne ligger prismæssigt fra 800 – 1100 kr.

Danefæ på nettet

Med en Danefæ flyverdragt skulle du altså have en dragt, der kan holde de små tørre og glade på legepladsen, samtidig med, at de har bevægelsesfriheden til at lege, som de vil. Om prisen svarer til kvaliteten må være en vurderingssag, men som med alle andre ting, er der selvfølgelig mulighed for at spare nogle penge, hvis du har øjnene åbne efter flyverdragter uden for sæsonen, eller hvis du er villig til at købe fra sidste års kollektion.

Danefæ har deres egen hjemmeside med webshop på adressen www.danefae.dk, her kan man se masser af forslag til lækkert tøj at supplere børnenes, mandens eller din egen garderobe med.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *