Cupcake flyverdragt – til glæde for både børn og voksne

Kalenderen viser snart vinter, og allerede nu kan vi mærke kulden, når vi begiver os af sted i de tidlige morgentimer. Derfor er der nok også mange forældre, der har skudt jagten i gang på den bedste flyverdragt til de små. Men det kan være en meget svær jagt, for markedet bugner af flyverdragter, og hvilken en skal du vælge? Der findes flyverdragter i alle prisklasser, men afspejler prisen nu også altid kvaliteten? For det vigtigste er jo, at du ikke står med et gennemblødt og koldt barn hver eftermiddag, når det er blevet tid til afhentning i børnehaven.

Hvad er Cupcake?

Cupcake Flyverdragt

Billede fra miinto.dk

Cupcake er et efterhånden velkendt mærke indenfor børnetøj, som er designet af Cecilie Westh. Cupcake er tøj til drenge og piger i alderen 0-10 år og er kendetegnet ved god kvalitet, anderledes design og stor funktionalitet. Det afspejler sig selvfølgelig også i prisen, som typisk vil ligge på 900-1000 kr. for en flyverdragt.

Der er dog heller ingen tvivl om, at du med en Cupcake flyverdragt vil få en flyverdragt, som både børn og voksne vil være glade for. Designet, som ofte er i glade farver og dekoreret med blomster, hjerter eller stjerner, vil gøre de fleste børn stolte og holdbarheden samt det faktum, at dragten er 100 % vandtæt, vil give forældrene ro i sindet.

Spar penge på Cupcake

Der er selvfølgelig altid muligheder for at spare penge, selvom du ikke er villig til at spare på kvaliteten. Har du øjnene åbne efter flyverdragter, selvom vejret står på solskin og varmegrader, kan du sagtens være heldig at gøre et kup og spare flere hundrede kroner. Det samme gør sig gældende, hvis du er villig til at købe flyverdragter fra sidste års kollektion. Når foråret begynder at melde sig, og butikkerne stadigvæk har flyverdragter på bøjlerne, vil priserne blive sat ned. Du kan også lægge vejen forbi nettet, da der også her er flere muligheder for at spare penge, lige nu tilbyder hjemmesiden www.frelex.dk fx 50-70 % rabat på Cupcake og hos www.prinsessebutikken.dk er der også tit gode tilbud på Cupcake.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *