Chill Norway Kjoler – Flot kjole fra Chill Norway

Yndig og feminin og elsker støvede og douce farver? Lyder det som en beskrivelse af dit typiske yndlingstøj? Så vil du også kunne lide det norske mærke Chill Norway, som er skabt af to norske søstre i 2004. Alle kollektionerne er yderst feminine i de farver, som klæder de skandinaviske kvinders farvetoner så godt. Samtidig er der lagt stor vægt på god kvalitet, perfekt pasform og klædelig komfort. Søstrene bag mærket mener selv, at en typisk Chill Norway-kvinde går op i komfortabel mode med fokus på smukke detaljer. Er du på udkig efter en smuk kjole til den store fest, eller mangler du bare noget smart hverdagstøj, så prøv en Chill Norway kjole. Det vil du ikke fortryde.

Gode detaljer og kreativt design

Chill Norway KjolerPå de fleste Chill Norway kjoler finder du smukke broderier, badges eller andre spændende detaljer, som gør hver enkelt del til noget helt særligt. Det giver et utroligt personligt look til kvinden, som ønsker sig at skille sig ud fra mængden uden at se alt for outreret ud og som samtidig vil føle sig godt tilpas.

Chill Norways lækre design finder du ikke kun til dig selv, men også til din datter. Her er tøjet holdt i samme bløde farveskalaer, som alle små piger vil elske. Og mødrene elsker, at tøjet er blødt i gode kvaliteter, som kan holde til børns leg og travle hverdage.

Til alle skønne kvinder

Chill Norway er til dig, som vil have lækker luksus i hverdagen. Dig, som vil have det bedste af det bedste, hvor gang du trækker i tøjet. Mærket er især kendt for de lækre stofkvaliteter, som oftest er lavet af velour eller strik. To materialer, som er helt fremme i alle modehusene i denne sæson.

En af sæsonens smukkeste Chill Norway kjoler er modellen ”Agat Dress”. Den er fremstillet i fed velour i en skøn mørkegrå farve, som vil passe til det meste. Kjolen har lange ærmer, går til lige over knæet og har en skøn kant af små kvaste på både ærmer og nederste kant. Under brystet er et yndigt bånd af sølv syet på, som gør skikkelsen feminin og fremhæver kroppen på bedste vis. Tørklædet ”Bamboo Scarf” – også fra denne sæson – er i samme farve og med samme kvaster. Her er et broderi foran i en lysende pink med til at fremhæve den smukke dybgrå farve. Tørklædet vil være perfekt til kjolen, gamacher og et par rå støvler.

Dette indlæg blev udgivet i Kjoler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *