Chill Norway Cardigan – Sød Chill Norway børnecardigan

Efterhånden er mange af de gode mærker indenfor børnetøj repræsenteret på nettet og i netbutikkerne. Et af de nyere er det lækre norske mærke Chill Norway, som er smukt og brugbart børnetøj for piger i yndige douce farver, særligt i de lilla toner. To norske søstre står bag det feminine mærke, som også laver tøj til voksne kvinder. Formålet med Chill Norway er at afspejle en livsstil, som handler om det sunde og gode liv, som leves i balance. Med den filosofi har Chill Norways grundlæggere skabt et mærke, som med masser af broderier og fine detaljer som for eksempel badges, vil gøre enhver lille pige glad og tilfreds med sig selv.

En god shoppingoplevelse

Chill Norway CardiganVil du gerne spare både tid og penge, er det en rigtig god ide at købe din Chill Norway cardigan og andre skønne sager fra mærket i en af de mange netbutikker, som sælger børnetøj. Her kan du ofte finde tøjet billigere end i de fysiske butikker.

En af de butikker, som sælger Chill Norway, er Madsogmille.dk. Her finder du et stort udvalg fra de nyeste kollektioner, og der er fri fragt ved køb over 1800 kr. Leveringen sker indenfor en dag eller to. En anden netbutik, som forhandler Chill Norway, er Funkylittlemonkey.dk, hvor du kan du få personlig betjening via online-chatten, hvis du er i tvivl om størrelsen, farver eller andet. Fortryder du dit køb, kan du altid få pengene retur.

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev, så er du sikker på at være blandt de første, som får alt at vide om nye kollektioner, udsalg og meget mere.

Årets smukkeste kollektion til børnene

Chill Norway har med dette års kollektion lavet en af mærkets fineste til dags dato. Tag fx ”Venus Cardigan” – en køn Chill Norway cardigan i den fedeste velour i en smuk grålilla farve, som de fleste piger elsker. Cardiganen har hætte med lyserødt for og bindebånd under brystet. På forsiden er to lommer med hvide kantsyninger, syet på i en lidt rå stil, som pigerne elsker. På det ene ærme er en fin applikation syet på i kontrastfarve.

Til ”Venus Cardigan” hører bukserne ”Earth Pant” i samme grålilla farve. Bukserne har to store lommer og en bred ribkant forneden. Desuden er der på hvert knæ påsyet en sommerfugl og en hjerteblomst, som begge helt sikkert vil falde i din datters smag. Et dejligt, lunt og praktisk sæt til efteråret.

Dette indlæg blev udgivet i Cardigans og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *