Chill Norway Bluser – Smart design fra Chill Norway

Sporty og feminin. Passer den beskrivelse på dig? Så er Chill Norway lige et mærke for dig. Chill Norway er et norsk mærke, skabt af to søstre i Norge i 2004. Kollektionerne er feminine i smukke douce farver, som klæder de skandinaviske farvetoner rigtigt godt. Samtidig er der lagt stor vægt på komfort og god pasform. Søstrene bag mærket beskriver selv den typiske Chill Norway-kvinde, som en person, der går op i mode, men samtidig lægger vægt på komforten. Så går du op i mode og vil se skøn og dejlig ud, så tjek de skønne kollektioner fra et helt specielt norsk mærke.

Kreativt design

Chill Norway BluserPå en typisk Chill Norway bluse finder du et smukt broderi, et badge eller andre interessante detaljer. Det giver et meget personligt look for den stilbevidste kvinde, som tænker over, hvilket tøj, hun går i, men som vil have det godt og føle sig veltilpas samtidig.

Chill Norway bluser og –kjoler findes endda ikke kun til voksne kvinder, men også til deres døtre. Her er tøjet holdt i samme bløde farveskalaer, særligt den lilla og violette. Tøjet er blødt i gode kvaliteter, som kan holde til børns vilde leg og hyppig tøjvask.

Årets bedste kollektion af dametøj

En af dette års bedste kollektioner af dametøj finder du hos Chill Norway. De to norske søstre har ramt lige plet med deres væld af douce farver. Mange af bluserne er lavet i en lidt længere udgave end de fleste bluser, så de snarere er en slags tunika. En af årets smukkeste er ”Jasper Tunika”, som er lavet i en lækker bomuldskvalitet og med en stor applikation med ordet ”Love” på ryggen. Ærmerne er lidt posede ved håndleddet og giver et feminint udtryk. Foran har tunikaen store trykknapper fra halsen og til brystet og rynker let til.

På siden Chillnorway.com kan du se hele dette års kollektion både til damer og børn.

Dette indlæg blev udgivet i Bluser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *