CeLaVi sko og støvler – når de små fødder fortjener det bedste

CeLaVi laver tøj, sko og støvler til sprælske unger, der elsker fest og farver. Og tøjfirmaet nøjes ikke med at lade ungerne slippe af sted med leg og ballade indendørs. CeLaVi laver nemlig masser af regntøj og gummistøvler, der lige præcis gør det til en leg at være udenfor, selv når det regner. Så dårligt vejr er ikke længere en undskyldning for at blive inde.

CeLaVi sko og støvler bliver designet i sjove modeller og farver, der gør det lettere at overtale ungerne til at hoppe i gummistøvlerne.

Pirat-støvler og andet sjov

CeLaVi sko og støvlerHer er både grønne støvler med seje dinosaurusser og røde støvler med hvide prikker og kruseduller. Der er en hel serie med fine elefanter i alle andre farver end grå. Og der er klart, at der også er et par pirat-gummistøvler med dødningehoveder på sort og orange.

Gummistøvlerne har et let for og er selvfølgelig 100 procent vandtætte, så de små fusser holde sig tørre – også når der hoppes i vandpytter og mudder.

CeLaVi vil naturligvis både børn og miljø det bedste, så der er ikke farlige stoffer som phthalater eller tungmetaller i støvlerne. Og endelig er næsten halvdelen af materialet i gummistøvlerne naturgummi.

Køb på nettet og spar penge

Et par gummistøvler fra CeLaVi koster normalt omkring 200 kroner, og du kan finde et stort udvalg af forskellige typer, modeller og størrelser på nettet.

Hos blandt andre filabel.dk og bobleby.dk er der gode muligheder for at finde fine CeLaVi sko og støvler. Men søg lidt omkring på nettet for støvlerne kan også findes til ned mod 100 kroner, hvis du er heldig. Og husk, at når du handler på nettet, har du 14 dage til at tjekke, om støvlerne nu også passer junior – hvis ikke, kan du sende dem retur og få pengene tilbage.

Har du ikke noget imod, at andres børn har brugt fodtøjet et par gange, kan det også være en mulighed at søge efter brugte CeLaVi støvler på eksempelvis trendsales.dk eller i Den Blå Avis.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *