Catwalk sko og støvler – fede sko til billige penge

Skal du i byen i aften med et par af tøserne, og er der bare ingen af skoene i din garderobe, der passer – hverken til anledningen eller kjolen? Så er redningen tæt på. Catwalk sko og støvler passer næsten til enhver festkjole eller stramme jeans.

Catwalks sko forhandles i sko-kæden Deichmann, der har 25 butikker landet over. Så din redning burde ikke være langt væk.

Catwalk laver sko, der får andre til at sende lange blikke efter dine sko eller støvler. Og dét uden det behøver at gå alvorligt ud over budgettet.

Masser af stil for få kroner

Catwalk sko og støvlerDe dyreste støvler fra Catwalk kan blive dine for under 700 kroner, men er det byturen, der skal reddes, er der også et stort udvalg i lækre stiletter i sølv og sort.

En klassisk sandal med stilet og ankelrem koster for eksempel mellem 300 og 400 kroner. Sådan et par kan både peppe et par jeans op en sommerdag eller være prikken over i’et, når de bliver sat sammen med den nye nederdel eller kjole til byturen i aften.

Er dit outfit mere til lange over-knee-støvler, så er Catwalk også leveringsdygtige i sådan et par – til bare 450 kroner.

Fyld sko-skabet billigt op

Har du lidt mere tid og vil egentlig bare gerne udbygge skoenes plads i garderoben, kan du også overveje om, du vil købe nogle af dine Catwalk sko og støvler brugte.

Det kan være en smart måde at få nye sko og støvler på, da mange kommer til at købe et par sko eller støvler, der ikke lige passer til det tøj, man havde regnet med. Derfor sælges skoene nu ofte næsten ubrugte til billige penge på nettet. Du kan starte din jagt på sider som trendsales.dk eller Den Blå Avis.

På den måde kan du hurtigt og billigt få fornyet dit sko-udvalg. Har du også et par fejlkøb stående inde allerbagerst, kan det endda være, at du kan bytte dem til et par nye lækre sko.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *