Blowfish sko og støvler – T-shirts til dine fusser

Det amerikanske skomærke Blowfish er for længst blevet en succes i hjemlandet USA, og efterhånden har det meste af Europa også overgivet sig til det nye mærke fra de to skobranche-kendisser Don Wiess og Stephen Hoyt.

Blowfish sko og støvler appellerer til unge tøser og kvinder med en moderne og ung stil. Tanken bag mærket er, at Blowfish sko skal være en pendant til T-shirten. T-shirt for feet, lyder deres slogan. Deres sko og støvler kan nemlig bruges til enhver lejlighed og sættes sammen med alle typer outfit. Og så skal mærket heller ikke kost alverden. Præcis som med T-shirts.

Med på moden

Blowfish sko og støvlerBlowfish laver sko, der er kreative og legende, men stadig med øje på de nyeste trends. Alle sko og støvler har små ekstra detaljer, der gør, at de bliver noget helt særligt, der lægges mærke til.

En af de mest populære modeller er Blowfishs Hobbit-støvle. Den er både sporty og afslappet og lækker at have på. Desuden går den fint med både bukser og nederdel – både til hverdag og fest.

Blowfish har efterhånden et stort udvalg af modeller på markedet og laver alt fra frække sandaler, fine flade ballerinaer, lukkede sko og støvler i alt fra korte ankelstøvler til lange sorte gå-i-byen boots.

Køb Blowfish på nettet og spar

På nettet kan du finde et stort udvalg af Blowfish sko og støvler. Du kan f.eks. starte på eshoes.dk og brandos.dk, hvor udvalget af Blowfish-modellerne er ganske stort.
Selvom priserne som udgangspunkt er nogenlunde ens, så sørg for at sammenligne priserne på tværs af de forskellige online skobutikker, for der kan være penge at spare.

Da Blowfish også er ganske stort uden for Danmark, kan der også være penge at spare på at købe dine nye Blowfish i eksempelvis Storbritannien. Her er priserne lavere, men til gengæld koster fragten en del, så virkelige gode handler på engelske hjemmeside kræver, at du bestiller mere end et enkelt par.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *