Bjørkvin Kiddo – Smart børnetøj fra Bjørkvin

Björkvin Kiddo. De små kender det fra de store børn og de unge, som alle elsker Björkvins skønne univers af farvestrålende sweatshirts, bukser og T-shirts. Björkvin Kiddo blev skabt i 2005, da de to danskere Tue og Rolf synes, der manglede spændende og visionært tøj til børn. Tøjet er anderledes end meget andet børnetøj, det ser mere ”voksent” ud – noget som de fleste børn elsker. Tøjet er dejligt blødt i gode kvaliteter, som holder vask efter vask. Björkvin Kiddo findes i størrelserne 0 til 8 år, og udvalget er stort.

Fedt tøj til billige penge

Björkvin Kiddo

Billede fra tinyzone.dk

Er du vild med Björkvin til børn, er det nemt at finde det billigt på udsalg eller nedsat på nettet. Udvalget er rigtigt stort, og kan du ikke finde det, du søger i den ene butik, kan du helt sikkert finde det i en anden. Det kan være en god ide at tilmelde dig netbutikkernes nyhedsbreve, så er du sikker på altid at være først med det sidste nye. Flere og flere butikker og mærker har efterhånden også en side på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret.

En af de gode butikker, som handler med Björkvin Kiddo, er Sally og Sørøveren, som du finder på Lly.dk. Her finder du ofte tøj på udsalg. På siden Billige-modeshops.dk sparer du som regel mellem 25-70 % på alle køb. Det samme gør du på siderne Smartguy.dk og Smartgirl.dk, som sælger henholdsvis drenge- og pigetøj, også med stor rabat.

Tænk fremad – det betaler sig

Hvis du tænker over dine indkøbsvaner i supermarkedet, så prøv at overføre dem til, når du køber børnetøj på nettet. Handl stort ind. Så sparer du penge på portoen, og du sparer meget tid ved at købe stort ind en gang eller to om året. Samtidig giver mange butikker rabat, når du handler for over et vist beløb, typisk mellem 500-1000 kr. Som regel får du portoen og leveringen gratis.

Det er også smart at tænke på at købe tøj til andre sæsoner, end den du er i eller den, som følger. Alle køber det samme på samme tidspunkt, og derfor er priserne som regel højere end ellers. Køber du i stedet den varme vinterfrakke om foråret og sommerkjolen om vinteren, er der oftest masser af penge at spare. Og så har du råd til, at dit barn går i lækkert tøj fra Björkvin Kiddo. Hele året rundt.

Dette indlæg blev udgivet i Børnetøj og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *