Bifrost bukser – Smarte bukser til børn fra Bifrost

Er du på udkig efter smart og sjovt tøj til dine børn, så tjek det danske børnetøjsmærke Bifrost. Det er et helt nyt mærke til børn i alderen 1-10 år, og det er fyldt med sjove prints og fine striber. Mærket er så alsidigt, at der er noget for enhver smag, hvad enten du og dit barn er til regnbuer, isbjørne, snescootere eller andre sjove prints. Danefæ, dem med vikingen, står bag mærket, så du er sikker på, at kvaliteten er i orden. Bifrost har både bukser, sweatshirts og meget mere – det er bare at gå på opdagelse i det farvestrålende univers.

Hvor kan jeg købe det?

Bifrost Bukser

Billede fra danefae.dk

Bifrost er utroligt lækkert basistøj, og tøjet kan købes mange steder på nettet. En af de butikker, som handler med Bifrost bukser og bluser, er Prinsessebutikken.dk, som på trods af navnet også handler med drengetøj. Butikken leverer varer fra dag til dag, så køber du dine varer tidligt på dagen, får du dine bestillinger leveret til døren allerede den efterfølgende dag.

Hos Smartkidz.dk kan du også købe Bifrost bukser og andre mærker til børn i alle aldre. Det samme kan du hos Laerkeoglillebror.dk. Her kan du oven i købet tilmelde dig deres side på Facebook, så du er sikker på at være blandt de første, som får besked om nye varer, udsalg m.m.

Sikkert køb på nettet

Måske er du stadig lidt usikker på at købe på nettet. Og særligt tøj afholder mange sig fra at købe, fordi man ikke kan prøve, om det passer, før man køber. Og hvad nu, hvis farven ikke er helt rigtig?

Når du køber på nettet, er du lige så sikker, som hvis du handler i en fysisk butik. Du kan altid returnere varen, hvis ikke emballagen er brudt, og langt de fleste butikker har 14 dages returret, noget som mange fysiske butikker efterhånden er gået bort fra. Samtidig er det en stor fordel, at du kan sidde i fred og ro og handle hjemmefra i stedet for at står i kø i trange prøverum lørdag formiddag sammen med resten af Danmark.

En god ide er at se, om netbutikken har E-mærket. Har den det, er det 100 % trygt og sikkert at handle der.

Dette indlæg blev udgivet i Bukser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *