Bifrost børnetøj – Smart tøj til børn fra Bifrost

Vinterstøvler, sommerkjoler, sandaler og bukser, der hurtigt bliver for korte. Har du børn, så ved du også, at køb af børnetøj er en af de udgifter, som er størst, især når sæsonerne skifter. Køber du tøjet på nettet, er der mange penge at spare, og et af de allerbedste danske mærker er Bifrost. Masser af farver, sjove print og flotte striber karakteriserer det nye mærke og deres kollektioner. Alt tøjet er lavet i den lækreste og bløde bomuldskvalitet, så tøjet – udover at være smart at se på – også er rigtigt behageligt for børnene.

Flot tøj til billige penge

Bifrost Børnetøj

Billede fra danefae.dk

Bluser, bukser, strømper og kjoler – Bifrost laver det hele. Årets kollektion er fortrinsvis i fine blå, røde, lyserøde og grønne farver, og er perfekte til de børn, som ikke kan få nok af striber og sjove prints. Særligt de stribede langærmede T-shirts er smarte, fordi de er lavet med kontrastfarver i halsen og på ærmekanterne. Tjek fx den blå- og hvidstribede, som har skrigorange kontrastkant eller den brun- og hvidstribede med lyseblå kontrastkant.

Priserne på tøjet ligger i den billige ende med omkring 29 kr. for et par søde, stribede strømper til 269 kr. for en kjole og 249 kr. for et par smarte sweatpants.

Tænk fremad

Når du køber Bifrosts børnetøj, eller tøj fra andre mærker, er det en god ide at købe stort ind, så du sparer penge på portoen. Samtidig giver mange butikker rabat, når du køber ind for et vist beløb, som oftest er mellem 500-1000 kroner. Tænk også fremad. Der kan være mange penge at spare ved at købe for eksempel vinterstøvler om foråret og sandaler om efteråret. Husk at børnene hele tiden vokser, så selv de ikke kan passe tøjet eller skoene med det samme, så kan de bruge det senere. Og du har gjort en god handel.

Dette indlæg blev udgivet i Børnetøj og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Bifrost børnetøj – Smart tøj til børn fra Bifrost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *