Ara sko og støvler – når elegance og komfort et vigtigst

Damesko med stil, af god kvalitet og med perfekt pasform er nogle af de sværeste at finde. Men selvom der findes en del forskellige mærker på markedet, der forsøger at ramme netop denne kombination, er det tyske Ara, der ligger i top.

Ara sko og støvler har god plads til fødderne, men har du fundet lige det design, der tiltaler dig, og der ikke er plads i bredden, kan Aras sko yderligere fås i fire forskellige vidder.

Passer den næsten i længden, kan skoene endda også fås i halve størrelser. Og så er sålen selvfølgelig opbygget anatomisk korrekt, så du have dine nye sko på en hel dag og natten med.

Stort udvalg af komfort

Ara sko og støvlerUdvalget af Ara sko er stort – i sommerperioden er der både sandaler og smutters, mens vinterens kulde og sne let kan holdes ude og tæerne varme med et par støvler fra Ara.

Kvaliteten er selvfølgelig også i top – og de fleste modeller har både en lækker ydreside i skind, og en inderside, der ofte er lavet i enten skind eller et åndbart bomuldsmix. Ara eksperimenterer hele tiden med at lave din skooplevelse bedre og bruge forskellige nye materialer samt håndsyede sømme.

Find det største udvalg på nettet

Ara forhandles af en del forskellige butikker landet over – blandt andet Paw Sko, men ellers er der gode muligheder for at finde dem på internettet.

Her kan der være penge at spare, men det er også her, du finder det største udvalg. I online skobutikker som brandos.dk og netskobutik.dk finder du Ara sko og støvler i mange modeller og størrelser.

Husk når du handler over nettet, har du 14 dages returret. Det betyder, at sidder skoene ikke som de skal, kan du sende dem tilbage og få dine penge retur eller bytte til en anden størrelse inden for 14 dag. Selvfølgelig under forudsætning af, at du ikke har brugt dem.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *