5th avenue sko og støvler – find dine nye sko og støvler på nettet

Vil du stikke fødderne i et par lækre sko eller støvler designet af en topmodel? Og uden det behøver koste en formue? Selvfølgelig – hvem vil ikke det!

5th avenue sko og støvler er designet af supermodellen og stil-ikonet Cindy Crawford. Og det bedste er, at hendes modeller i 5th avenue-serien sælges i skobutikken Deichmann, så du behøver ikke sprænge budgettet, når der skal shoppes nye sko.

På Deichmanns hjemmeside kan du aflure, hvilken model du gerne vil have på næste gang, du skal ud med veninderne. Og så kan du endda let se, hvilken butik der har skoene eller støvlerne på lager.

Lækre sko til billige penge

5th avenue sko og støvlerSelvom skoene er designet af en kvinde, der normalt omgiver sig med tøj og sko fra navne som Karl Lagerfeld, Ralph Lauren og Dolce & Gabbana, kan du for bare 300 kroner hoppe i et par af supermodellens ballerinaer.

Kollektionen omfatter alt lige fra de mere praktiske og næsten flade støvler over korte efterårsberegnede støvletter til lange feminine stilethæle. Der er også sandaler og et bredt udvalg af ”små flade,” der går til det meste.

Til gengæld ligger priserne i bund – ikke over 1000 kroner selv for de lækreste støvler.

Spar penge og køb brugt

Har du forelsket dig i Crawfords designs og trænger til at fylde endnu en skohylde med flere 5th avenue sko og støvler, så kan du overveje, om du vil købe nogle brugte par.

Der er ofte rigtig gode penge at spare, og hvis du ser dig lidt for, kan du få et par næsten nye støvler eller sko, der stort set ikke er slidte.

Et godt sted at starte din jagt på sko eller støvler fra 5th avenue er på trendsales.dk. Udvalget er stort her, og har du forelsket dig i en model fra en tidligere kollektion, er det også her, du kan genforenes med den.

Kig godt på billederne og bed eventuelt om flere, og så er det ellers bare med at byde løs.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og Støvler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *